- Consulta
- Tancada
- Rang de la Norma:
- Orde Ministerial
- Caràcter de la consulta:
- Normatives
- Tipus de participació:
- Audiència i informació pública
Resum
Este projecte d'orde modifica l'annex 4 del Reial decret 237/2000, de 18 de febrer, pel qual s'establixen les especificacions tècniques que deuen complir els vehicles especials per al transport terrestre de productes alimentaris a temperatura regulada i els procediments per al control de conformitat amb les especificacions, i l'Orde ICT/370/2021, de 14 d'abril, per la qual es modifiquen els annexos del Reial decret 237/2000, de 18 de febrer; amb l'objectiu ajornar fins a l'1 de juliol de 2026 l'entrada en vigor de les disposicions relatives als assajos a efectuar, amb certa periodicitat, a les unitats en servici de més de 15 anys, per a aquells vehicles que operen únicament en el territori de la Comunitat Autònoma de Canàries. D'igual manera, es modifica amb el mateix objectiu, el règim transitori establit per a estos vehicles, ajornant la seua entrada en vigor a l'1 de juliol de 2026.
Termini de remissió
Termini per a presentar al·legacions fins al dilluns, 15 de juliol de 2024
Presentació d'al·legacions
Les al·legacions podran remetre's a la direcció de correu: participacion_csegind@mintur.es indicant en l'assumpte: "Projecte d'orde per la qual es modifica l'Annex 4 del Reial decret 237/2000"
Només seran considerades les respostes en les quals el remitent estiga identificat, fent constar en elles:
- Nom i cognoms/denominació o raó social del participant.
- Organització o associació (si correspon).
- Contacte (correu electrònic).
Amb caràcter general, les contribucions rebudes es consideraran susceptibles de difusió pública. Les parts de la informació remesa que, segons el parer de l'interessat hagen de ser tractades amb caràcter confidencial i en conseqüència no procedisca la seua lliure difusió, hauran de ser específicament assenyalades en el propi text de la contribució, no considerant-se a estos efectes els missatges genèrics de confidencialitat de la informació.